10 pași importanți în organizarea nunții

- Comentarii: - Categoria: Nunți -

pasi-importanti-pentru-nunta-poseidonFrumoasa decizie de a vă petrece viața împreună a fost luată și acum nu sunteți siguri ce urmează până la evenimentul propriu-zis – nunta? Aflați care sunt pașii cei mai importanți care trebuiesc urmați.

  1. Data nunții și alegerea localului – după logodnă, unul dintre cele mai importante momente este alegerea dății nunții, după care se alege un restaurant pe plac. Distanța dintre acești doi pași nu trebuie să fie prea mare, astfel încât să vă asigurați că veți avea localul dorit disponibil în data aleasă.
  2. Stabilirea bugetului – în baza bugetului stabilit veți putea fixa mai ușor și numărul de invitați, meniul pe care-l veți alege etc.
  3. Nunta civilă și petrecerea – un alt pas substanțial este stabilirea unei dăți comune sau separate pentru nunta civilă și petrecerea în sine. Este recomandat, totuși, ca acestea să aibă loc în două zile diferite. În acest fel, aveți ocazia să vă odihniți și să fiți în forțe pentru ambele evenimente, iar în același timp, să scăpați de stres în plus.
  4. Lista invitaților – în baza numărului de invitați, se stabilește bugetul pentru restaurant și meniul care va fi servit. Este recomandat ca cel puțin o parte din invitați, să fie stabiliți împreună cu familiile, astfel asigurându-vă că nu omiteți invitarea celor mai apropiate rude sau prieteni de familie.
  5. Invitațiile – de îndată ce a fost stabilit numărul invitaților și cine exact vor fi aceștia, vă puteți gândi la cum vor arăta invitațiile propriu-zise. Puteți apela la un specialist care vă poate ajuta sau chiar puteți găsi pe internet inspirația pentru a le elabora individual.
  6. Echipa foto-video – echipa care va imortaliza cele mai frumoase și speciale momente ale nunții voastre, trebuie să fie cu adevărat niște profesioniști. Alocați suficient timp pentru a anliza portofoliile mai multe echipe și vedeți care vi se potrivește cel mai mult.
  7. Muzica – pe lângă faptul că trebuie să alegeți orchestra sau DJ-ul care doriți să vă asigure muzică bună pe tot parcursul nunții, nu uitați că trebuie să alegeți cu atenție și o piesă pentru valsul mirilor. Aceasta poate fi o piesă care vă reprezintă relația, poate e piesa care vi se asociază cu legătura dintre voi doi.
  8. Machiajul și coafura miresei – este absolut important mireasa să „testeze” atât machiajul, cât și coafura. Puteți alege și unul dintre cei mai buni specialiști în machiaj și coafură, dar dacă ceea ce vă sugerează specialistul nu vă oferă confort, riscați să fiți dezamăgită pe tot parcursul evenimentului. Asigurați-vă că ambele vi se potrivesc de minune și vă fac să vă simțiți impecabil.
  9. Rochia de mireasă și costumul mirelui – cu siguranță unul dintre cele mai importante momente ale planificării nunții. Alocați suficient timp, ambii, pentru a vă alege rochia și costumul care vă reprezintă, conferindu-vă confort și încredere pentru a radia în una din cele mai importante momente ale vieții! Este recomandat, ca atât mireasa, cât și mirele să poarte pantofii proaspăt cumpărați ceva timp înainte de marele eveniment, astfel veți putea evita situația în care nu mai puteți dansa sau picioarele sunt prea obosite pentru a vă deplasa.
  10. Nota Bene! Țineți minte că planificarea nunții este un test de răbdare și înțelegere pentru cuplu. Luați deciziile împreună, comunicați și amintiți-vă că nunta este, în primul rând, evenimentul vostru.

Commentarii