Balul de absolvire pe malul Nistrului

- Comentarii: - Categoria: Oferte -

intampinarea-zorilor-pe-plaja

Balul de absolvire trebuie petrecut în așa mod, ca să rămână în amintire pe toată viața, altfel nici nu merită petrecut. Nu se știe cum se vor aranja lucrurile și dacă o să vă mai întâlniți cu colegii după această petrecere. Serata dedicată absolvirii o să fie acel frumos punct în aventurile colegiale.

Un bal de absolvire pe malul Nistrului, este întocmai pentru cei ce vor amintiri și impresii de neuitat.
Atmosfera din interior și exterior este romantică, exact in ritmul tineretului. Terasele cu canapele, sala cu zone de odihnă, unde puteți să vă adunați cu gașca, natura și Nistru, toate sunt la dispoziția Dvs. pentru o petrecere adevărat aventuroasă.  Decorul sălii cu flori și candelabre sunt oferite gratuit din partea localului. Covor roșu pentru întâmpinarea solemnă a participanților. Vedeți foto. Citiți opinii.

De luni până joi costul meniului este de doar 500 MDL. Cu drag recomandăm să consultați personalul restaurantului pentru suport în alcătuirea meniului pentru eveniment.

Doar acum, dacă faceți rezervare a sălii până pe 15 mai, obțineți deservirea inclusă în preț, un bonus esențial din partea localului.

Capacitatea maximă a sălii este de 150 persoane. Acceptăm comenzi de la 60 persoane.

Spre bucuria celor ce vor să continue odihna, este posibil să fie cazați la Villa Chișla Nouă, situată alături de Poseidon. Sunt disponibile 9 odai duble și o reducere de 10 la sută pentru cazare. Scrieți aici pentru detalii sau sunați la 0-698-50-503.

Cum fără vestita întâmpinare a răsăritului de soare pe malul râului Nistru?

P.S. Nu uitați să luați costumele de baie.


Commentarii