Balul de absolvire!

- Comentarii: - Categoria: Oferte -

High school graduates throwing their mortarboards in the air

Balul de absolvire este unul din cele mai frumoase evenimente al adolescenţei noastre. Este şi de înţeles că pregătirile durează minuţios şi foarte atent. Locaţia desfăşurării de asemenea este un  detaliu foarte important pentru ca petrecerea de absolivire să rămână o amintire demnă de povestit nepoţilor!

O locaţie perfectă implică mult spaţiu pentru dans , decoranţiuni stilate, echipament necesar pentru ca un bal de absolvire să fie o reuşită.  Sala de vestivităţi „Poseidon” este locaţia ideală pentru  balul tău de absolvire.  Cu un decor navy, inedit şi tineresc, vei avea parte de o atmosferă superbă. Şedinţele  foto vor fi cu adevărat spectaculoase.

Situată într-o zonă liniştită de pe malul râului Nistru, cu o privelişte încântătoare, sala noastră îţi oferă un adevărăt studio foto în aer liber pentru şedinţe foto dar şi pentru a întâmpina zorii.

Tot la „Poseidon” vei avea parte de un bal de absolvire inedit, graţie decorului şi a sălii încăpătoare, ca tu şi colegii tăi să vă distraţi pe cinste şi de ce nu, să chefuiţi până în zori cu cele mai alese bucate! Ospitalitatea  personalului nostru îţi stă la dispoziţie pentru ca balul tău să fie unul  de neuitat.  Suntem gata să contribuim cu drag la cel mai frumos eveniment în calitatea ta de absolvent.


Commentarii