Catering

Catering în aer liber

catering-in-aer-liber

Barbeque, frigărui, legume coapte la grătar, păstrăv sau doradă cu miros de afumat, – toate acestea pot fi preparate chiar în timpul evenimentului Dvs. petrecut în aer liber. Vă putem oferi mese și scaune, veselă, tacâmuri și pahare. Mesele și scaunele pot fi decorate, de asemenea, de echipa noastră. Toate produsele sunt aduse în automobil special echipat cu cabină-frigider.

Catering la birou

catering-la-domiciliu

Pentru un eveniment special organizat la oficiu este nevoie de un meniu mai deosebit. Vă punem la dispoziție fructe, sandwich-uri, tartine, sushi, plăcinte, rulade, brioșe etc. La solicitare, pot fi gătite și bucate de post. Toate acestea vă sunt servite de un personal atent la cele mai mici detalii, astfel încât să puteți avea parte de o petrecere desăvârșită.

Catering la domiciliu

catering-la-birou

Beneficiați de serviciile unui bucătar sau ale unui chelner și atunci când doriți să dați o petrecere la domiciliu! Vă oferim veselă și accesorii. Ne ocupăm de toate: ornarea meselor, livrarea bucatelor gata preparate. Consultați meniul și alegeți produsele culinare care vă sunt pe plac. Suntem gata să acceptăm comenzi speciale, dacă optați pentru feluri diferite de cele ce alcătuiesc meniul nostru.