Cumetrie la Poseidon

- Comentarii: - Categoria: Oferte -

Cumatrie la posedon (2)

Cumetria este cea mai importantă sărbătoare pentru micuţul tău. Pe lângă faptul că vă bucuraţi de venirea acestuia pe lume, sunteţi la fel de entuziasmaţi de ai avea pe cei mai dragi oameni alături la cumetria acestuia. La sala POSEIDON vă garantăm o cumetrie ca în poveşti alături de invitaţii dumneavoastră şi sărbătorit. Meniuri europene dar şi tradiţionale vă sunt servite cu toată căldura de maieştrii bucătari ai sălii noastre. O ambianţă de poveste vă va însoţi pe parcursul petrecerii iar distracţia este garantată.

Aspectul sălii şi decorul sunt desprinse din poveştile marinăreşti, iar tematica navy pentru cumetrie este originală şi spectaculoasă.

Avem grijă şi de cei mai mici invitaţi. Deserturi savuroase şi de-a dreptul tentante sunt pregătite de cofetarii noştri.

Toate facilităţile pentru organizarea unei cumetrii perfecte le găsiţi la noi. Suntem gata să ne implicăm pentru un eveniment de neuitat şi aşa cum îl doriţi. Cu siguranţă, cumetria organizată la POSEIDON va fi o amintire plăcută pentru copilul dvs.

Vă garantăm o atmosferă plină de chef şi voie bună, iar petrecerea voastră e şi a noastră.

Suntem situaţi pe malul râului Nistru ce oferă o privelişte superbă pentru şedinţa foto dar şi pentru relaxare.

Vă aşteptăm cu drag.

 


Commentarii