Meniu

Banchet

Masă festivă, la care se sărbătorește o persoană sau un eveniment. Ca exemplu, jubileu, nuntă, zi de naștere, petrecere pentru copii, serată de revelion sau serbare corporativă. Oaspeții, de regulă, se servesc cu bucate și băuturi așezați la masă, la locuri prestabilite.

Furșet (Fourchette)

Este o recepție modernă fără scaune, ​​democratică, la care, de obicei, în afară de băuturi, se propun gustări reci (uneori și calde), pentru consumarea cărora se folosește un minim de tacâmuri, predominant furculița. Este potrivit pentru organizarea de conferințe, training-uri sau prezentări de modă.

Bufet suedez

Festivitate, la care toată varietatea de aperitive, bucate din carne și pește, legume, brânzeturi, deserturi și băuturi sunt aranjate pe o masă lungă, iar oaspeții își iau mâncare în farfurii și se așază la mese separate. O modalitate potrivită pentru serate de binefacere și fundraising.

 

Bucate reci

Salate

Bucate calde

Garnituri calde

Desert

Gustări

Desert

Bucate reci

Bucate calde

Desert

 
Pentru mai multe detalii sau meniu personalizat contactati-ne la 069-036-333 sau prin forma de contact.