Meniul de iarna

- Comentarii: - Categoria: Oferte -

Pentru o nuntă de iarnă meniul este unul mai cald, mai fierbinte chiar! Ai parte de cele mai savuroase delicii, băuturi sau deserturi. Pentru început, oferă-le oaspeţilor tăi la nuntă nişte gustări pentru dezmorţire. Ceaiuri, capuccino, cafea alături de diverse deserturi ce amintesc de sărbătorile de iarnă vor încălzi oaspeţii şi le vor oferi un chef de dans şi voie bună. Vinul fiert la fel este o opţiune perfectă pentru ca invitaţii să prindă curaj şi să înceapă a se veseli.

hot_tea_two193171948

Pentru prima masă îţi propunem bucate calde, mai mult inspirate din bucătăria noastră. Tocane cu mămăliguţă, garnituri cu orez sau cartofi, sosuri diverse şi călduţe. Nu e neapărat să respecţi tradiţiile şi tot ce se repetă. Fii o fire flexibilă ! Bucătarii de la POSEIDON îţi vor prepara cel mai delicios meniu pentru nunta ta de iarnă. Orice invitat va rămâne plăcut surprins de varietatea preparatelor iar tu şi invitaţii tăi veţi avea avea parte de un adevărat festin.

Nu putem să uităm de sarmale, bucatele din carne şi peşte. Acestea le puteţi servi la masa a doua, cu un vin bun şi cu multă voie bună !

Pentru tortul miresei îţi recomandăm să alegi unul cu ornamente inspirate din anotimpul iernii. Să aveţi parte de o nuntă de vis, doar la sala POSEIDON.


Commentarii