Stilul Navy la Poseidon

- Comentarii: - Categoria: Oferte -

Decorul unei nunţi este un detaliu foarte important pentru acest eveniment. El oferă originalitate, atmosferă unică de sărbătoare şi, evident, amintiri de neuitat. Nu este o limită sau o regulă fixă atunci când vorbim de elementele de decor pentru o nuntă. Imaginaţia este arma care se foloseşte pentru a oferi o atmosferă de vis la o nuntă.

Cele mai frecvente motive de decor sunt cele florale, în special în lunile de primăvară şi vară. Arcuri de flori, buchete, ikebane, compoziţii cu diferite elemente precum pietre colorate, cristale sau, mai nou, colivii cu inserţii florale sunt specifice unui decor de nuntă primăvăratică sau de vară.

Dacă se optează pentru o nuntă în lunile de toamnă, nunaţele decorului vor fi aurii, maro, argintii, culori mai nobile, conservatoare.  Dar, pentru a ieşi din tiparele unei nunţi specifice, multe cupluri optează pentru decoruri în stil marin, navy.

Dominaţia culorii de turcuaz, bleumarin sau alte nuanţe de albastru vor crea impresia că nunta se petrece într-o împărăţie a apelor. Sala de Festivităţi „Poseidon” este locul perfect pentru o nuntă în stil marin! Cu decoruri inspirate parcă din istoriile cu sirene şi corăbii, o să aveţi o nuntă unică, unde veselia şi spiritul de aventură vă vor anima cel mai frumos eveniment din viaţă!
174c57927411ee2b6489a42784fad7d6


Commentarii